dijous, 30 d’abril de 2015

SANT JORDI A L'ESCOLA

L'escola, durant el mes d'abril, s'omple de llibres i roses. Tots els alumnes es converteixen en grans escriptors i escriptores i inventem meravelloses històries plenes de fantasia i creativitat. Les classes de cinquè es van omplir de prínceps i princeses, dracs i cavallers o extraterrestres i naus espacials.

Aquest any la mostra literària de l'escola ha girat entorn del conte. Mitjançant el treball cooperatiu hem aconseguit escriure un magnífic conte. L'ojectiu d'aquest era explicar-li a un fantàstic extraterrestre totes les coses POSITIVES que té la nostra escola sense oblidar-nos la gran gran celebració del dècim aniversari.

Durant la diada de Sant Jordi vam poder explicar-lo a la resta d'alumnes de l'escola durant la mostra literària i vam poder escoltar i veure els treballs que havien realitzat els diferents nivell. També vam poder compartir una magnífrica estona amb els nostres fillols on ens vam convertir ens uns gran contacontes. Només calia veure la cara dels petits per saber que estaven gaudint de valent!!

A la tarda van fer una divertidíssima ginkama literària i un taller de punts de llibre. Voleu veure lo bé que ho vam passar??

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada